Къд Къде ще може да се наблюдава слънчевото затъмнение Какво не

...
  Къд
Къде ще може да се наблюдава слънчевото затъмнение
Какво не
Коментари Харесай

Слънчевото затъмнение на 25 октомври ще предизвика глобални промени

 

Къд

Къде ще може да се следи слънчевото затъмнение

Какво не може да се прави.

На 25 октомври 2022 година ще се случи огромно слънчево затъмнение, което ще може да се види както в Европа, по този начин и в Близкия изток и Азия. Луната ще покрие Слънцето с 86%, оставяйки тъничък безоблачен полумесец.

Началото му ще бъде към 12:30 ч., а оптималната фаза към 13:40 часа. Явлението ще завърши малко преди 15:00.

На 8 ноември ще има и цялостно лунно затъмнение. И ние би трябвало да вървим по този кулоар на затъмненията.

По време на затъмнение нормално се стъмва като вечер – не би трябвало да се страхувате от това, това са единствено съпътстващи феномени. Луната ще блокира по-голямата част от слънчевата светлина – което психически има доста мощен резултат върху индивида, създавайки суматоха. В този случай короната на Слънцето може да стане ненадейно синя. Това също не би трябвало да ви плаши и има научно пояснение. Освен това животните по време на затъмнение могат да полудеят или ненадейно да си легнат.

Слънчевото затъмнение на 25 октомври 2022 година ще обхване голяма повърхност.

Слънчевото затъмнение постоянно е означавало голяма смяна в живота на хората, нормално към по-лошо. Това е хубав, само че рисков ден, когато хората изпитват безпричинна суматоха и боязън. Слънчевото затъмнение дава обещание неприятности.

През Средновековието слънчевото затъмнение е означавало гибелта на краля. И по време на борба – затъмнение дава обещание неприятности и проваляне. В езичеството затъмнението значи гневът на боговете. Китайците имат вяра, че Слънцето е облик на владетеля, в случай че моралът на владетеля намалее, това се отразява в Слънцето.

По време на затъмнението всеобщата неуравновесеност на хората се ускорява и някои хора могат да се държат нелогично. Като цяло слънчевото затъмнение значи бурна обстановка в света и бъдещи катаклизми, въстания и естествени бедствия. През 10-ия и 11-ия лунен месец затъмнението заплашва със загуба на добитък и апетит

И колкото по-голяма е площта на затъмнението, толкоз по-големи са проблемите.

Какво не би трябвало да се прави по време на слънчево затъмнение

В деня на слънчевото затъмнение никога не би трябвало да се дамите
В този ден би трябвало да бъдете доста деликатни при шофиране и на прелезите.
Слънчевото затъмнение дава обещание неуспех на реколтата – тъй че си коства да се запасите с храна
В деня на затъмнението би трябвало да почистите – излезте и изхвърлете остарели неща
В този ден не можете да пътувате и да правите никакви транзакции
Не забравяйте, че тревогата и страхът ще се усилят през този интервал – по тази причина не вземайте импулсивни решения и не губете връзка с действителността.

Обобщавайки, можем да кажем, че знаците ни дават обещание неприятности, само че както разбирате, неприятностите няма да дойдат при всички, просто тъй като това не се случва. Ние не можем да устоим на такива огромни сили, само че можем да разчитаме на закрилата на Бог и да се молим.

Но смяната не постоянно значи нещо неприятно. Въпреки че даже физически светлината на Слънцето угасва и настъпват мраз и мрачевина, по-късно то се преражда и от време на време затъмнението значи нова опция, прераждане. Но фактът, че след 25 октомври 2022 година   ще се трансформират доста неща, е отвън всякакво подозрение.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР